Když přijdou hosti....

 

Myslím, že jestli je něco opravdu nedostatkové zboží, pak jsou to hezké rozkládací pohovky. Zvláště pak u nás na českém trhu, pokud jde o kousky za přijatelné ceny. Přitom, kdo u sebe čas od času nemá hosty a nepotřebuje je někam uložit? Proto jsem naprosto nadšená z téhle pohovky od designérky Stephanie Hornig. Skvělé řešení a dnes se cítím tak unaveně, že bych do pohovky hned vlezla :)

4 komentáře:

  1. Parádní, taky by se mi líbilo být takhle úžasně zazipovaná! Ten klid a mír, ta pohoda :)

    OdpovědětVymazat
  2. Skvělý nápad, zajímavý design, ale nějak to na mě nepůsobí dostatečně pohodlně.. A od sedačky čekám hlavně pohodlí. Veronika

    OdpovědětVymazat
  3. Tak to absolutně souhlasím. Na trhu nejsou nejen přijatelné a pěkné rozládací pohovky, ale ani pěkné modulární sedačky. Mám dojem, že je to spíš čím dál horší. Nadějně vypadala loňská novinka z ikea SÖDERHAMN, ale i když vypadá hezky, sedět se na ní nedá a obávám se, že ani spát ne. Místo aby byl nábytek univerzálně použitelný, dělají se nepraktická a obrovksá hebeda, která se nedají nijak přestavět, když člověk potřebuje.

    OdpovědětVymazat
  4. Pohodlí hostů především. Taky si myslím, že pokud se jim pohodlně sedí, tak je to záruka kvalitně strávené a příjemné návštěvy. I proto jsme vybírali různé sedací soupravy z pravé kůže, na kterých se bude dobře sedět. A pravda je taková, že jsme vybírali poctivě a poměrně dlouho. Ale tak to je dobře investovaný čas. :)

    OdpovědětVymazat